FAQ

P: Napa sampeyan adol luwih larang tinimbang liyane?

A: Kabeh alat pangukuran DASQUA digawe saka bahan berkualitas tinggi lan ngliwati proses mesin presisi kanggo njamin kualitas produk, dipasang karo Sertifikat Kalibrasi lan Garansi Rong taun supaya sampeyan ora kuwatir, kanthi manajemen gudang lan logistik sing efisien kanggo njamin sampeyan wektu pangiriman. Sampeyan pantes entuk rega lan kapercayan!

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

J: Wiwit taun 1980, DASQUA nggawe produk merek dhewe kanthi standar lan sistem sing paling ketat & dikelola kanthi luwih saka 40 Taun.

P: Apa sampeyan duwe sertifikat kalibrasi?

A: Ya, saben alat ukur DASQUA disetujoni dening Lab internasional sing nduweni kualifikasi CNAS.

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Kanggo produk RTS, biasane duwe stok sing cukup. Kanggo wong liya, wektu utama gumantung saka jumlah pesanan, nomer model, lsp. Pls mriksa karo salesman kanthi tliti sadurunge pesen.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Kita nyoba conto prototipe sadurunge dikembangake, tes tes pangguna, tes ora normal, tes daya tahan sadurunge produksi massal, inspeksi visual sing ketat ditrapake kanggo nolak goresan cilik sanajan ing permukaan sing ora ngukur. kita nggawe inspeksi lengkap ing saben produk rampung sadurunge dikirim.

P: Kepiye bisa dadi agen sampeyan ing negara?

A: Minangka produsen terkemuka ing bidang alat ukur, DASQUA fokus ing kerjasama jangka panjang karo distributor / agen ing saindenging jagad kabeh. Yen sampeyan pengin adol produk DASQUA ing pasar, hubungi salesman lan wenehake informasi babagan perusahaan, mula bakal sinau kualifikasi lan menehi wangsulan paling cepet.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita